Welkom bij Klank en Kleur

Bent u op zoek naar een logopediepraktijk waarbij een persoonlijke benadering en deskundigheid in de logopedische behandeling voorop staan? Dan bent u bij Klank en Kleur aan het juiste adres! Ieder mens is uniek, en daarom is een logopedische behandeling altijd maatwerk. Bij Klank en Kleur kunt u terecht voor logopedische behandeling van vrijwel alle problemen op het gebied van communicatie, spraak- en taalontwikkeling.

  • Taalproblemen: Taal is overal en taalproblemen staan een goede communicatie in de weg. Werken aan taal is dus werken aan een betere communicatie.
  • Spraakstoornissen: Zowel kinderen als volwassenen kunnen te maken krijgen met spraakstoornissen. Als de communicatie hierdoor belemmerd wordt, is logopedie nodig.
  • Gehoorproblemen: Problemen met horen en luisteren resulteren in problemen met communiceren. De logopedist kan hulp bieden bij hoor- en luisterproblemen.
  • Stemproblemen: Dat een goede stem belangrijk is, merken we pas als we er last van krijgen. Bij aanhoudende stemproblemen biedt de logopedist hulp.

Klank en Kleur is voor jong en oud: vrijwel alle voorkomende logopedische problemen bij zowel kinderen als volwassenen kunnen worden behandeld.

Wat Klank en Kleur bijzonder maakt, is de deskundigheid op het gebied van meertaligheid en interculturele communicatie. De wereld wordt steeds ‘kleiner’. Vanwege technologische en economische ontwikkelingen komen we steeds vaker in aanraking met andere talen en culturen. In onze multiculturele samenleving is communicatie een internationale, en daardoor interculturele aangelegenheid. De taal van een land spreken is vaak niet voldoende om in een andere cultuur te kunnen communiceren. Naast het behandelen van logopedische problemen, houdt Klank en Kleur zich bezig met dit interculturele aspect van communicatie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1 reactie

  1. Hi, this is a comment.
    To delete a comment, just log in and view the post's comments. There you will have the option to edit or delete them.

Reacties zijn gesloten.

© 2019 Klank en Kleur

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑